Gabriel-Tech Zoutkristallamp 6 kg, Natuurlijke Ionisator

125.00

Het mineraalrijke kristalzout is van natuurlijke oorsprong en is de meest hoogwaardige vorm van natuurzout. In tegenstelling tot goedkope exemplaren is het duurzame zoutkristal van onze lampen afkomstig uit de Himalaya waar u uw leven lang van kunt genieten. Deze lampen hebben een dubbele functie: enerzijds door hun ioniserend effect en anderzijds door hun kleur. Audio/video liefhebbers hebben al ervaren, dat met name de afgeschermde varianten hiervan een positieve invloed uitoefenen op audio en videobeleving.

Wat de meeste echter niet weten, is dat een standaard zoutkristallamp het grootste deel van zijn positieve invloed weer teniet doet door de sterke elektrische én magnetische velden die hij opwekt. Onze zoutkristallampen zijn daarom anders: ze hebben een afgeschermde netkabel en zelfs een afgeschermde fitting en een RVS spiraalveer om de gloeilamp heen, om ook deze af te schermen. Op de lampvoet bevinden zich ook twee Gabriel-Tech GDL30 Chips en nog twee Creaktiv Systems Mini Tuning Chips op de lamp en lamphouder. Al deze maatregelen zorgen er bijvoorbeeld voor dat het elektrische veld rondom de lamp verkleind wordt van 100-160 V/m tot slechts 0.4-0.6 V/m!
Elke zoutkristal is met de hand gekapt en heeft hierdoor een unieke vorm en kleur. Het heeft naast haar esthetische waarde ook een weldoende invloed op onze leef- en werkomgeving. Zoutkristallampen hebben een ontspannende werking.

Ioniserend effect
Onze ademlucht bevat naast de hoofdbestanddelen zuurstof, stikstof en koolstofdioxide ook een reeks kleine deeltjes die elektrisch geladen zijn: ionen. Een ideale lucht is in evenwicht en bevat bijgevolg evenveel negatieve als positieve ionen.
Het grootste deel van ons leven brengen wij door in gesloten ruimten, die hoofdzakelijk gevuld zijn met positieve ionen, afkomstig van airconditioning, apparatuur, computers, televisie, sigarettenrook en andere milieuvervuilende elementen. Ons prestatievermogen en het gevoel van welbehagen wordt grotendeels bepaald door de lucht die wij inademen. De materie van de zoutkristallamp bevordert nu juist een evenwichtige samenstelling van de lucht door het uitstralen van negatieve ionen. Zij bezorgen de lucht het typisch verkwikkende effect dat men ervaart bij het inademen van zee- of berglucht.
Meerdere studies hebben aangetoond dat een tekort aan negatieve ionen in de lucht aan de basis kan liggen van vermoeidheid, prikkelbaarheid, gebrek aan concentratie, futloosheid, migraine, stress,… deze zoutlampen zorgen als het ware voor de noodzakelijke “luchtvitaminen” (want zo kunnen we de negatieve ionen wel noemen), waardoor wij ons gezond en fit gaan voelen.

Wat doen deze luchtvitaminen?

 • Ze produceren het “gelukshormoon”
 • Ze sterken het immuunsysteem
 • Verdrijven moedeloosheid, depressie en angst
 • Stimuleren creativiteit en levensvreugde
 • Regenereren de cellen

Deze lampen doen wonderen in werk-, woon-, slaap- en therapieruimten, alsook in ziekenkamers en overal waar mensen vertoeven. Ook het luister- en kijkplezier van de audio- en videoliefhebber wordt hiermee flink vergroot.

De kleur
Is oranje en geeft een warm natuurlijk sfeerlicht. Het heeft een zeer aangenaam en rustgevend effect op de hele omgeving. Op therapeutisch vlak weet men trouwens dat oranje licht een zowel dynamiserend als ontspannend effect heeft en dat wit licht de concentratie bevordert.

Wat kunnen A/V liefhebbers verwachten?
In het geluid is een voller en natuurlijker timbre hoorbaar met meer details en dynamiek. Videoliefhebbers melden scherper beeld met meer diepte en natuurlijkere kleuren. Duidelijk hoorbaar en zichtbaar voor een ieder!

Artikelnummer: GTZKL6 Categorie: Tag:

Beschrijving

 • Afgeschermde netkabel
 • Volledig afgeschermde lamp
 • 4 Gabriel-Tech Chips
 • Uiterst duurzaam Himalaya zoutkristal
 • Genereert negatieve ionen om elektrische velden te harmoniseren
 • Verbetert de audio en video beleving
 • Sterk aan te raden bij computers en in elke slaapkamer
 • Vermogen 15 Watt
 • Kabellengte 2 m
 • Gewicht 6,5 kg
 • Afmetingen circa 18 cm in doorsnede, circa 24 cm hoog (handgekapt)