Gabriel-Tech Combiset Smart Meter

110.00

Indien u nog de mogelijkheid heeft een “slimme” meter te weigeren, dan is dat het allerbeste. Als er bij u reeds zo’n meter is geïnstalleerd, laat hem dan vervangen door een standaard meter (voor zover wij weten, zijn ze verplicht dat op verzoek te doen in elk land wereldwijd).

Als het bovenstaande op praktische bezwaren stuit, dan biedt Gabriel-Tech de beste tegenmaatregelen om uw “slimme” meter te harmoniseren. Deze set is speciaal bedoeld om “slimme” meters te harmoniseren en werd samengesteld uit de praktijk, door middel van metingen en ervaring.

Artikelnummer: GTCSM Categorie: Tag:

Beschrijving

Een innovatieve oplossing om de gevolgen van elektrosmog te reduceren

Mobiele- en DECT telefoons, draadloos internet, elektriciteitscircuits, elektrische apparatuur, computers, en dergelijke veroorzaken ‘technische’ velden. Deze elektrische, magnetische en elektromagnetische velden botsen op elkaar, rollen over elkaar heen en vormen zo ook nog eens nieuwe velden. Er ontstaat als het ware een cocktail. Bovendien ontmoet deze cocktail uit kunstmatig opgewekte technische velden ook nog de natuurlijke aardmagnetische velden, waardoor de cocktail nog veel complexer wordt. Deze totale mix van wisselwerkingen vormt de zgn. elektrosmog.

Uit de natuurkunde kennen wij het verschijnsel dat wanneer warme en koude luchtstromen op elkaar botsen; er dan sterke winden kunnen ontstaan, die zelfs tot orkanen kunnen leiden. Vergelijkbare fenomenen doen zich voor in de technische velden in uw omgeving.

De Gabriel Chips zorgen ervoor dat deze technische velden geordend worden, waar-door hun gevolgen geminimaliseerd worden. Er zijn specifieke chips verkrijgbaar om schadelijke effecten van uw GSM, smartphone, DECT, WiFi, Bluetooth, computer en monitor tegen te gaan. Zelfs de groepenkast, de centrale verwarming en uw bed kunnen met behulp van deze chips ontstoord worden. Uw gehele leef-, woon- en werkomgeving kan zo effectief worden behandeld. Ook in uw auto kan een prettigere omgeving gecreëerd worden met behulp van specifieke chips. Een ontstoorde leefomgeving zorgt voor een beter welzijn in de breedste zin van het woord.

Ruim productgamma voor uiteenlopende specifieke toepassingen
Ontstoring van uw leef, woon- en werkomgeving
Gabriel-Object-Beratung (meetservice) ook in Nederland mogelijk
ISO, TÜV en CE gecertificeerd
14 dagen niet goed – geld terug garantie