ETI Legato Schuko

Vanaf 229.00

Deze AC Power Connector, in simpel Nederlands netstekker, van ETI Research is gemaakt voor degenen die het allerhoogste niveau op het gebied van dergelijke connectors in huis willen halen. Geen voodoo of kleren van de keizer verhalen. De contactpennen zijn gefreesd uit 1100 Series koper met een IACS waardering van 102%. 1100 Series koper beschikt over een uniform fijne structuur hetgeen garant staat voor de beste signaaloverdracht.

Na vervaardiging worden de koperonderdelen gereinigd en vervolgens verguld. De goudlaag wordt direct (zonder slechtgeleidende hechtlagen) op het koper aangebracht. De connector wordt vervolgens cryogeen behandeld. Bij een cryogeenproces wordt een object gedurende periodes van dagen blootgesteld aan extreem lage temperaturen (tot wel -200 graden Celcius). Vervolgens wordt het object gefaseerd teruggebracht tot de omgevingstemperatuur. Het doel en resultaat is een tot wel 20% betere geleiding en een hoorbare klankverbetering.

Om EMI/RF instraling te voorkomen, wordt de connector gemonteerd in een hoogwaardige aluminium (6061) behuizing. Een zelfcentrerende polymeren binnenhuls voorkomt dat spanningdragende kabeldelen in contact kunnen komen met de behuizing. Een zelfspannende polymeren trekontlasting met aluminium spanmoer maakt probleemloze toepassing van kabels tot 20 mm mogelijk.

Artikelnummer: ETI-LEG Categorie: Tag: