ETI Copper Link RCA

34.50

De ETI Copper Link is de geëvolueerde Bullet Plug. Het grote contactoppervlak en de geringe fysieke belasting maakt het mogelijk een holle middenpen toe te passen van ultra-zuiver koper (IACS 102). De geringe afmetingen van de retourpen in combinatie met de klemmende en verende functie vraagt om een ander soort koper. Tellurium koper (IACS 95) is door toevoeging van 0,5% Tellurium een buigzaam koper met uitstekende verende eigenschappen. Het connectorhuis is tevens dielectric (isolatiemateriaal) en gemaakt van Delrin®, een hittebestendig materiaal dat solderen met hoge temperaturen mogelijk maakt. Voordelige connectors zijn veelal voorzien van eenvoudige plastic isolatie dat tijdens het soldeerproces smelt of deformeert.

Om instraling van buitenaf (EMI/ RF) te voorkomen wordt de connector geleverd in een schroefbare aluminium behuizing. De behuizing is voorzien van een kanaalindicatie (wit en zwart) en dient door middel van twee schroeven ook als trekontlasting. Kabels met een diameter tot 9 mm. kunnen probleemloos worden gemonteerd. Alle verbindingen in de Link RCA connector dienen te worden gesoldeerd.

De modellen uit de Link Serie zijn geëvolueerd uit de originele Bullet en Silver Bullet modellen. De ETI Kryo Serie is een reeks High End modellen waarbij op compromisloze wijze ervaringen en nieuwe technieken zijn opgenomen in volledig nieuwe ontwerpen. Deze ontwerpen zijn getransformeerd tot werkelijkheid en vormen de paradepaardjes van ETI’s leveringsprogramma.

Artikelnummer: ETI-CL Categorieën: , Tag: