Akiko Audio RCA Tuning Caps

Vanaf 11.50

Om de hoeveelheid RF/EMI storing die uw apparatuur binnendringt door de onafgeschermde RCA in- en uitgangen zoveel mogelijk te beperken, adviseren we het gebruik van onze speciale rca caps.
De Tuning Caps zijn gemaakt van koper, een materiaal dat bijzonder goed op z’n  taak berekend is. Bovendien wordt er een extra laag metaal aangebracht: goud of rhodium voor een fraaie afwerking en voor de duurzaamheid. Ook hebben de metalen goud en rhodium door hun aanwezigheid een subtiele invloed op de weergave: goud klinkt warmer, rhodium iets neutraler.
Onze caps schermen uitstekend af, waardoor de hoogfrequente stralingen geen kans krijgen de ingangen van uw apparatuur binnen te dringen. Deze unieke eigenschap wordt verder versterkt door de Akiko Audio RCA Tuning Chip, die op elke cap is aangebracht.

De nieuw ontwikkelde energetische Tuning Chip is in staat de energiestromen te harmoniseren op plaatsen die voorheen voor onze andere tuning producten onbereikbaar waren. De techniek bestaat uit het permanent aanbrengen van harmoniserende energie, die overgedragen wordt op de plaats waar de Tuning Chip wordt aangebracht.

De Akiko Audio Tuning Chip verandert een passief dopje in een actief tuning accessoire !

De Akiko Audio RCA Tuning Caps worden bovendien cryogeen behandeld, waardoor de kristalstructuur van koper regelmatiger wordt.

Aandacht voor detail vinden wij belangrijk !
Een apparaat voorzien van de Akiko Audio RCA Tuning Caps zal bijdragen aan een muziekweergave met een ’zwarte’ achtergrond, waardoor details beter hoorbaar worden. De ruisvloer wordt aanzienlijk verlaagd: minder ruis betekent meer muziek !

Artikelnummer: AARCATC Categorieën: ,