Akiko Audio Installation Cable XLPE p/m

39.50

Een goede stroomvoorziening vormt de basis voor een goede geluidskwaliteit. De ideale stroomvoorziening begint met een  aparte afgeschermde stroomkabel vanaf de meterkast, rechtstreeks naar uw audio/video apparatuur.

Uit ervaring weten wij, dat de keuze van materialen een grote invloed heeft op de geluidskwaliteit. Wij vermijden het gebruik van PVC, omdat dit materiaal slechte isolerende eigenschappen heeft en onnodig zorgt voor een hoge energie opname (capaciteit). Toch zijn er veel installatiekabels van andere merken te koop, waarin PVC is verwerkt.

Wij kiezen bewust voor XLPE als isolatiemateriaal. Een materiaal dat uitstekende isolerende en mechanische eigenschappen heeft. Onze installatiekabel kan zeer hoog belast worden zonder warm te worden en heeft een lage weerstand. De Akiko Audio XLPE Installatiekabel biedt een uitstekende kwaliteit die bijdraagt aan een mooie natuurlijke muziekweergave.
De kabel is opgebouwd uit drie koperen geleiders van elk 4mm2. De zeer effectieve EMI/RFI afscherming bestaat uit een gevlochten vertinde koperen braid, die bovendien zorgt voor extra mechanische stabiliteit. De zwarte buitenmantel is gemaakt van pvc-vrije kunststof. Elke gewenste kabellengte wordt in onze werkplaats met de hand vervaardigd.

bij bestellen van 5x dit artikel wordt er 5 meter lengte geleverd!

Artikelnummer: AAICXLPE Categorieën: ,