Akiko Audio Power Conditioner Minelli

895.00

Tijdens de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met stroomtuning en het verlagen van de ruisvloer in de weergaveketen. Ruis is een ongewenst signaal dat invloed heeft op alle aangesloten apparatuur in uw audio- en video systeem. Op basis van ons topproduct, de power conditioner Corelli, hebben we een compacte en betaalbare variant ontworpen met veel van de techniek, kwaliteit en genen van het topmodel. De werking zal u aangenaam verrassen. Een compacte power conditioner met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Een nieuw ontwikkelde power conditioner die op een unieke wijze zorgt voor schone stroom in uw set, zonder dat gebruik gemaakt wordt van elektronische componenten en actieve stroomfiltering. De ruisverlagende werking wordt bereikt zonder negatieve neveneffecten zoals een vermindering van dynamiek en natuurlijkheid.
Inwendig is de Minelli voorzien van drie units van geweven carbon, die elk specifiek op hun taak berekend zijn. Zowel de nul, de fase als de aarde worden apart behandeld. Het apparaat wordt bovendien gestabiliseerd met zwarte hars, om ongewenste microphonie effecten adequaat te onderdrukken. Het aluminium voorpaneel is langdurig energetisch behandeld.
De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het verminderen van hoogfrequente ruis, leidt in het audio spectrum tot een ontspannen muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

Welke verbetering kunt u verwachten

  • Een eerlijke en neutrale weergave.
  • Verbeterde timing en micro-dynamiek.
  • Muziekweergave wordt als schoner ervaren.
  • Opmerkelijke verbetering van stemweergave.
  • Vanwege de verlaging van hoogfrequente ruis, wordt muziek luisteren aangenamer; luistermoeheid krijgt geen kans.
  • Door de lagere ruisvloer worden meer boventonen en kleine details hoorbaar. Dat zorgt voor een betere herkenbaarheid van instrumenten en meer emotie tijdens het genieten van uw muziek.

Aansluiten
In het stekkerblok of in de wandcontactdoos aansluiten, waar ook uw apparatuur aangesloten is.

Plaatsing van het apparaat
Naast of op uw apparatuur, of op de vloer. De plaatsing van de Minelli is niet kritisch.

Artikelnummer: 3dc09be8ddeb Categorieën: ,