Akiko Audio Power Conditioner Corelli

1,895.00

Tijdens de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met stroomtuning en het verlagen van de ruisvloer in de weergaveketen. Deze kennis heeft uiteindelijk geresulteerd in het ontwikkelen van een unieke powerconditioner: de Akiko Audio Corelli.

Een geheel nieuw ontwikkelde referentie power conditioner die op een unieke wijze zorgt voor schone stroom in uw set, zonder dat gebruik gemaakt wordt van elektronische componenten en actieve stroomfiltering. De ruisverlagende werking wordt bereikt zonder negatieve neveneffecten zoals een vermindering van dynamiek en natuurlijkheid.

Inwendig is de Corelli voorzien van units van geanodiseerd aluminium, die elk specifiek op hun taak berekend zijn. Zowel de nul, de fase als de aarde worden apart behandeld. Een extra vierde unit, genaamd Harmonizer, zorgt voor de verbetering van het inwendige hoogfrequente stralingsveld. Het apparaat wordt bovendien gestabiliseerd met zwarte hars, om ongewenste microphonie effecten adequaat te onderdrukken.

De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het verminderen van hoogfrequente ruis, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

Als aansluitkabel adviseren wij een Akiko Audio Powercord HQ Flex met een lengte van 1.50 meter.

Welke verbetering kunt u verwachten:

  • Een zeer eerlijke en neutrale weergave.
  • Verbeterde timing.
  • Muziek wordt als natuurlijker en schoner ervaren.
  • Opmerkelijke verbetering van stemweergave en weergave van akoestische instrumenten.
  • Vanwege de verlaging van hoogfrequente ruis, wordt muziek luisteren aangenamer; luistermoeheid krijgt geen kans.
  • U luistert dieper in de opname; door de lagere ruisvloer worden kleine details hoorbaar. Dat zorgt voor meer emotie tijdens het genieten van uw muziek.


Plaatsing:

In het stekkerblok of in de wandcontactdoos aansluiten,
waar ook uw apparatuur aangesloten is.

Artikelnummer: AAPCC Categorieën: ,