Akiko Audio Ground Conditioner Castello

1,295.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Tijdens de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het verlagen van de ruisvloer in de weergaveketen. Ruis is een ongewenst signaal dat invloed heeft op alle aangesloten apparatuur in uw audio- en video systeem. De aarde in de stroomvoorziening heeft een meer gecompliceerde taak dan doorgaans wordt aangenomen. Aarde wordt vaak beschouwd als uitsluitend een veiligheidsvoorziening waar weinig aandacht aan wordt besteed. Het potentieel van alle aangesloten apparatuur verschilt en wordt beïnvloed door de weerstand van kabels en de aansluitingen in uw meterkast. Ook de aarde (grond) kent een variabel energieniveau. We hebben gemerkt dat een juist toegepaste aarde een grote invloed heeft op de geluid- en beeldkwaliteit.

De Ground Conditioner Castello werkt zelfstandig en wordt daarom niet beïnvloed door andere stroomverbruikers in uw huis. De compacte unit is passief en vormt een nulpunt (zero-reference) voor uw systeem. Hoogfrequente oppervlaktestroom zoekt naar een laag energiepunt en zal de Ground Conditioner als aarde gebruiken.

Een geheel nieuw ontwikkelde referentie ground conditioner die op een unieke wijze zorgt voor een schone aarde in uw set, zonder dat gebruik gemaakt wordt van elektronische componenten. De ruisverlagende werking wordt bereikt zonder negatieve neveneffecten. De krachtige werking is onmiddellijk waar te nemen.

De Ground Conditioner Castello heeft drie compartimenten, die elk van elkaar gescheiden zijn, maar toch samenwerken omdat ze in dezelfde aluminium behuizing zijn ondergebracht. De inhoud is gestabiliseerd met speciale zwarte hars. De Ground Conditioner is voorzien van drie aansluitingen. Elke unit wordt geleverd met drie ground wires. Werkt erg mooi met digitale bronapparatuur, voor- eindversterkers, computer gerelateerde apparatuur, DAC en high-end LED schermen. Het is een modulair systeem. Als u meer aansluitingen nodig heeft, kunt u een extra exemplaar in uw set plaatsen.
De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het verminderen van hoogfrequente ruis, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt. De Ground Conditioner Castello werkt erg goed samen met andere Akiko Audio tuning producten en versterkt de werking van de Power Conditioner Corelli.

Welke verbetering kunt u verwachten

  • Een zeer eerlijke, ontspannen en neutrale weergave.
  • Verbeterde dynamiek en ruimtelijkheid.
  • Muziek wordt als natuurlijker en schoner ervaren.
  • Verbetering beeld- en geluidskwaliteit videosystemen.
  • Opmerkelijke verbetering van stemweergave en weergave van akoestische instrumenten.
  • Vanwege de verlaging van de hoogfrequente ruis, krijgt luistermoeheid geen kans.
  • U luistert dieper in de opname; door de lagere ruisvloer worden kleine details hoorbaar. Dat zorgt voor meer emotie !

Plaatsing

Naast of op uw apparatuur, of op de vloer. De plaatsing is niet kritisch.

Artikelnummer: AAGCC Categorieën: ,