Akiko Audio Interlink Silver Spirit RCA

Vanaf 895.00

Een perfecte interlink zorgt voor een 100% signaaloverdracht tussen uw apparatuur, zonder dat de kabel invloed heeft op de geluidsbalans.
Na een ontwikkelingstijd van 3 jaar is het ons gelukt een topkwaliteit interlink met deze eigenschappen aan te bieden.
Het gebruik van onze interlinks zorgt voor een mooi open geluid, met opvallend veel ruimtelijkheid en fraai doorklinkende tonen, die zorgen voor emotionele betrokkenheid bij uw muziek.
De kabels worden geheel met de hand vervaardigd in ons atelier te Maastricht.
Dit heeft als grote voordeel, dat we de beste materialen kunnen kiezen, zonder te hoeven letten op eisen die gesteld worden aan machinale verwerking.
Met andere woorden; wij letten alleen op de geluidskwaliteit !

Interlink Silver Spirit RCA

Deze kabelset is volledig symetrisch opgebouwd. Dat wil zeggen, dat we alle geleiders van hetzelfde materiaal maken en de passieve koperen afscherming niet in de signaalweg opnemen.
Het gebruik van P.T.F.E. en optimale luchtisolatie zorgt ervoor dat de geleiders nauwelijks contact maken met het isolatiemateriaal, waardoor de muziekweergave zijn volledige dynamiek en geluidsbalans behoudt, zonder dat de interlink iets toevoegt of weglaat.
We kiezen voor zilveren geleiders, aangezien uitvoerige testen hebben bewezen dat zilver voor de meest neutrale weergave zorgt.
Alle signaalwegen zijn meervoudig uitgevoerd.

Ook kunnen wij deze interlink aanbieden in elke door u gewenste lengte en kleur.

Artikelnummer: AAISSRCA Categorieën: ,