Akiko Audio USB Tuning

149.00

Veel muziekliefhebbers gebruiken een computer in de weergave keten. Een desktop computer of laptop is echter niet ontworpen om muziek optimaal weer te geven en veroorzaakt veel storingen vanwege elektromagnetische stralingen, de bouwwijze (alles in een behuizing) en vooral vanwege de slecht ontworpen geschakelde voeding.

De Akiko Audio USB Tuning is in staat de hoogfrequente elektro magnetische ruis te verminderen, waardoor de signaaloverdracht nauwkeuriger wordt. Het ontwerp bestaat uit een uitgekiende mix van natuurlijke mineralen gekoppeld aan een interne antenne voor hoogfrequente stralingen, gestabiliseerd met speciale zwarte hars, die adequaat microphonie effecten onderdrukt

.

De Akiko Audio USB Tuning heeft een stijlvolle compacte behuizing uit geweven carbon. Een modern materiaal dat in staat is, de goede eigenschappen van de door ons gebruikte materialen verder te versterken. Bovendien is de stekker van de USB Tuning voorzien van een energetisch behandelde 10mm Chip.

De werking van onze tuning producten is meettechnisch aangetoond. Het onderdrukken van hoogfrequente storingen, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

Toepassing
In een ongebruikte USB ingang va Uw computer, streamer, NAS of DAC.
Een computer in het systeem veroorzaakt storingen die als ongewenst ervaren worden; een verhoogde ruisvloer zorgt voor een scherp en nerveus geluid dat luistermoeheid veroorzaakt.
De USB Tuning zorgt in het audiospectrum voor een schonere weergave, waardoor uw digitale muziek prettiger wordt weergeven. Het toepassen van een of twee stuks Akiko Audio USB Tuning in een computer audio systeem, zorgt voor minder ruis, meer natuurlijkheid en een opvallend fraaiere stemweergave.
De USB Tuning is speciaal ontworpen voor de audio liefhebber, die zijn computer graag als bron gebruikt, maar vooral wil genieten van een ontspannen en eerlijke weergave van zijn favoriete muziek.

Artikelnummer: aad775234c86 Categorieën: ,