Akiko Audio Tuning Stick XLR mkIII

175.00

Tuning Stick XLR mkII

Toepassing

In een ongebruikte XLR in- of uitgang van bijvoorbeeld Uw versterker, speler of streamer. Deze variant lijkt op de Tuning Stick AC, maar toch hebben we de samenstelling aangepast omdat deze Tuning Stick zich in de directe nabijheid van Uw apparatuur bevindt. Het verbeteren van de aarde, direct achter Uw apparatuur, kan voor een behoorlijke geluidsverbetering zorgen. De Tuning Stick XLR is voorzien van een stevige korte aansluitkabel en een metalen XLR connector, met nikkelen contacten. Ook nu meer natuurlijkheid, een opvallend fraaiere stemweergave en dat maakt deze variant tot onze persoonlijke favoriet !

Elke Tuning Stick wordt geleverd in een stevige verpakking. De vier varianten kunnen gecombineerd worden. Meer exemplaren versterken de werking.

De Akiko Audio Tuning Stick werkt op basis van een geheel nieuw ontwikkelde technologie en is volstrekt uniek in de markt van high-end accessoires.

De werking is te verklaren uit het consequent toepassen van eerder gebruikte technieken en het in de praktijk brengen van nieuwe inzichten, op het gebied van kristalroosters, paramagnetische en piezo elektrische eigenschappen van natuurlijke grondstoffen, samengebracht in een stijlvolle behuizing uit geweven carbon. Een modern materiaal dat in staat is, de goede eigenschappen van de door ons gebruikte materialen verder te versterken.

De inhoud van de Tuning Stick wordt gestabiliseerd met zwarte hars, een materiaal dat microphonie effecten adequaat onderdrukt, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor een rustige aangename weergave van muziek.
Bovendien wordt elke Tuning Stick met de hand vervaardigd in ons atelier te Maastricht.

Het zijn geheel eigen ontwerpen, dus geen goedkope import. Handmade in Holland !

De Tuning Stick wordt in vier varianten door ons aangeboden, elk met een eigen samenstelling en specifiek ontworpen voor
hun taak in de audio/video installatie.

De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het onderdrukken van hoogfrequente storingen, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

Artikelnummer: AATSXLRMKII Categorieën: ,