Akiko Audio Tuning Stick Universal mkIII

119.00

De vernieuwde Akiko Audio Tuning Stick werkt op basis van een door Akiko Audio ontwikkelde technologie en is volstrekt uniek in de markt van high-end accessoires.
De werking is te verklaren uit het verminderen van de invloed van hoogfrequente vervuiling in uw muziek systeem. Met de verworven inzichten op het gebied van kristalroosters, paramagnetische en piezo elektrische eigenschappen van natuurlijke grondstoffen, betekent het toepassen van de Tuning Stick een schonere muziekweergave met een lagere achtergrondruis. 

Uw muziek apparatuur wordt voortdurend blootgesteld aan hoogfrequente stralingen. Deze vervuilen het muzieksignaal. U luistert ernaar zonder dat u het weet, omdat de hoogfrequente ruis zich mengt met de muziek.
De inzet van enkele Akiko Audio producten zal uw muziekbeleving voor altijd veranderen. Dan pas ervaart u hoe goed muziek kan klinken: ontspannen genieten wordt vanzelfsprekend en uw dure apparatuur zal vanwege de verlaging van de ruisvloer beter presteren.

De Tuning Stick wordt in vier varianten door ons aangeboden, elk met een eigen samenstelling en specifiek ontworpen voor hun taak in de audio/video installatie. Wij adviseren verschillende Tuning Sticks te combineren in uw systeem, voor het mooiste resultaat.

Welke verbetering kunt u verwachten:

– Analoge klank: minder scherpte en natuurlijker.

– Muziek klinkt schoner en de ruimtelijke weergave is beter waar te nemen.

– Verbetering van stemweergave; vollere klank, minder hinderlijke ‘S’ klanken. 


De Tuning Stick techniek is ondergebracht in een zwart geanodiseerde aluminium behuizing en de inhoud van elke Tuning Stick wordt gestabiliseerd met zwarte hars, een materiaal dat microphonie effecten adequaat onderdrukt, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor een rustige aangename weergave van muziek.
Elke Tuning Stick wordt met zorg en aandacht vervaardigd in onze werkplaats.

De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het onderdrukken van hoogfrequente storingen, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

 

Tuning Stick Universal mkIII

Plaatsing:

– Aan de luidsprekerkabels te bevestigen met bijbehorende Velcro strap. Zo dicht mogelijk bij de uiteinden bevestigd, zal de Tuning Stick Universal zorgen voor een duidelijke verbetering van het geluid. U zult het als een up-grade van Uw luidsprekerkabels ervaren. Zelfs de beste en duurste kabels gaan beter klinken omdat de storingen worden aangepakt net voordat het signaal de luidsprekers bereikt. Voor de toepassing aan luidsprekerkabels, heeft u twee stuks nodig.

– Aan de analoge interlink te bevestigen met bijbehorende Velcro strap.

– Aan de digitale (coaxiale) interlink te bevestigen met bijbehorende Velcro strap.

– Aan de netwerkkabel te bevestigen met bijbehorende Velcro strap. Datakabels zijn ook voor verbetering vatbaar,in tegenstelling tot hetgeen vaak beweerd wordt. Men vergeet namelijk dat bij het transport van de digitale informatie, stroom nodig is. En stroom verbeteren leidt altijd tot verbeteren van de muziekweergave.

– Aan de stroomkabel te bevestigen. Deze toepassing is zeer bijzonder, omdat het effect anders is dan het plaatsen van onze specifiek voor netkabels ontwikkelde E-Tuning Gold. De Tuning Stick Universal zorgt voor een schoon en verfijnd geluid met veel ruimtelijkheid, terwijl de E-Tuning Gold vooral zorgt voor een meer analoge ‘warme’ weergave.

– Met bijbehorende Velcro strap aan de achterzijde van apparatuur te bevestigen.

– In de meterkast plaatsen, dicht bij de groep van Uw audio-installatie en vergeet ook de blanke aardekabel niet;  ook hier kan de Tuning Stick U werkelijk verrassen.

– Aan de achterzijde van Uw televisie, met de Velcro strap aan antennekabels bevestigen van kabel-TV en satelliet.

U ziet dat de naam ‘Universal’ niet toevallig gekozen is. De Tuning Stick Universal mkIII is een accessoire dat uitnodigt tot experimenteren. Vanwege de elegante en tegelijk handige vormgeving, kan de Tuning Stick onopvallend in iedere set geplaatst worden.

Artikelnummer: AATSUMKII Categorieën: ,