Akiko Audio Tuning Stick Universal mkIII

109.00

Tuning Stick Universal mkII

Toepassingen

Aan de luidsprekerkabels te bevestigen met bijbehorende Velcro strap. Zo dicht mogelijk bij de uiteinden bevestigd, zal de Tuning Stick Universal zorgen voor een duidelijke verbetering van het geluid. U zult het als een up-grade van uw luidsprekerkabels ervaren. Zelfs de beste en duurste kabels gaan beter klinken; inmiddels wordt dit model al door toonaangevende luidsprekerkabel fabrikanten tijdens shows gebruikt.

  • Aan de analoge interlink te bevestigen met bijbehorende Velcro strap.
  • Aan de digitale (coaxiale) interlink te bevestigen met bijbehorende Velcro strap.
  • Aan de UTP datakabel te bevestigen met bijbehorende Velcro strap. Datakabels zijn ook voor verbetering vatbaar,in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt. Men vergeet namelijk dat bij het transport van de digitale informatie, stroom nodig is. En stroom verbeteren leidt altijd tot verbeteren van de muziekweergave.
  • Aan de stroomkabel te bevestigen. Deze toepassing is zeer bijzonder, omdat het effect anders is dan het plaatsen van onze specifiek voor netkabels ontwikkelde E-Tuning Gold. De Tuning Stick Universal zorgt voor een schoon en verfijnd geluid met veel ruimtelijkheid, terwijl de E-Tuning Gold vooral zorgt voor een meer analoge ‘warme’ weergave.
  • Met bijbehorende Velcro strap aan de achterzijde van apparatuur te bevestigen.
  • In de meterkast plaatsen, dicht bij de groep van Uw audio-installatie en vergeet ook de blanke aardekabel niet; hier kan de Tuning Stick u werkelijk verrassen.
  • Aan de achterzijde van uw televisie, met de Velcro strap aan antennekabels bevestigen van kabel-TV en satelliet.

U ziet dat de naam ‘Universal’ niet toevallig gekozen is. De Tuning Stick Universal is een accessoire dat uitnodigt tot experimenteren. Vanwege de elegante en tegelijk handige vormgeving, kan de Tuning Stick onopvallend in iedere set geplaatst worden.

Elke Tuning Stick wordt geleverd in een stevige verpakking. De Tuning Stick Universal kan gecombineerd worden met onze andere tuning producten. Speciaal aanbevolen in combinatie met de Triple AC Enhancer. Meer exemplaren versterken de werking.

Artikelnummer: AATSUMKII Categorieën: ,