Akiko Audio E-Tuning Gold mkII

249.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Ons doel was een AC-verbeteraar te ontwikkelen, die de bestaande exemplaren van andere merken en onze voormalige E-Tuning overtreft.
En dat is prima gelukt…overtuig Uzelf !
Zelfs een zeer goede netkabel kan verbeterd worden met onze E-Tuning Gold mk II.
We hebben uitgebreid getest met stroomkabels van Heavens Gate, Nordost, Chord, Audioquest, Inakustik en…..Akiko Audio. Steeds was een verdere verbetering van het geluid duidelijk hoorbaar.

De ‘ET’ mk II is gevuld met een mengsel van mineralen, piezo elektrische en para-magnetische grondstoffen en verrijkt met goud.
De inhoud van de E-Tuning Gold mkII wordt gestabiliseerd met zwarte hars, een materiaal dat microphonie effecten adequaat onderdrukt, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor een rustige aangename weergave van muziek.

De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het onderdrukken van hoogfrequente storingen, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

Toepassingen

  • Bevestigen aan de stroomkabel van uw versterker, cd speler of streamer.
  • Bevestigen aan de hoofdtoevoerkabel van uw audio installatie, bijvoorbeeld bij uw (wand)stekkerdoos of aan de stroomkabel van uw powerconditioner.
  • Bevestigen in de meterkast, in de buurt van, of aan de stroomkabel die uw audio installatie van stroom voorziet.
  • De E-Tuning Gold mkII plaatsen op apparatuur met een matige stroomvoeding, zoals een dac, een mediaspeler, of squeezebox.
  • Plaatsen op of zo dicht mogelijk bij een modem, switch of router. Deze apparatuur veroorzaakt veel storing en is erg gevoelig. U zult versteld staan hoe het streamsignaal verbeterd kan worden door de E-Tuning Gold mkII.
  • Bevestigen aan de stroomkabel van de NAS, zo dicht mogelijk tegen het apparaat.

Het gewicht bedraagt ruim 475 gram per stuk.
Lengte 150 mm
Diameter 50 mm

De nieuwe E-Tuning Gold mk II heeft een modern jasje gekregen van geweven carbon. Een ultra sterk materiaal dat bijdraagt aan de werking en er bovendien prachtig uitziet.

Wat kunt U verwachten ? Een meer natuurlijke weergave van instrumenten, minder scherpte in stemmen en een toename van de ruimtelijkheid. Meer warmte….

Artikelnummer: AAETGMKII Categorieën: ,