Aikiko Audio Tuning Stick RCA mkIII

175.00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De vernieuwde Akiko Audio Tuning Stick werkt op basis van een door Akiko Audio ontwikkelde technologie en is volstrekt uniek in de markt van high-end accessoires.
De werking is te verklaren uit het verminderen van de invloed van hoogfrequente vervuiling in uw muziek systeem. Met de verworven inzichten op het gebied van kristalroosters, paramagnetische en piezo elektrische eigenschappen van natuurlijke grondstoffen, betekent het toepassen van de Tuning Stick een schonere muziekweergave met een lagere achtergrondruis. 

Uw muziek apparatuur wordt voortdurend blootgesteld aan hoogfrequente stralingen. Deze vervuilen het muzieksignaal. U luistert ernaar zonder dat u het weet, omdat de hoogfrequente ruis zich mengt met de muziek.
De inzet van enkele Akiko Audio producten zal uw muziekbeleving voor altijd veranderen. Dan pas ervaart u hoe goed muziek kan klinken: ontspannen genieten wordt vanzelfsprekend en uw dure apparatuur zal vanwege de verlaging van de ruisvloer beter presteren.

De Tuning Stick wordt in vier varianten door ons aangeboden, elk met een eigen samenstelling en specifiek ontworpen voor hun taak in de audio/video installatie. Wij adviseren verschillende Tuning Sticks te combineren in uw systeem, voor het mooiste resultaat.

 

Welke verbetering kunt u verwachten:

– Analoge klank: minder scherpte en natuurlijker.

– Muziek klinkt schoner en de ruimtelijke weergave is beter waar te nemen.

– Verbetering van stemweergave; vollere klank, minder hinderlijke ‘S’ klanken. 

De Tuning Stick techniek is ondergebracht in een zwart geanodiseerde aluminium behuizing en de inhoud van elke Tuning Stick wordt gestabiliseerd met zwarte hars, een materiaal dat microphonie effecten adequaat onderdrukt, hetgeen een belangrijke voorwaarde is voor een rustige aangename weergave van muziek.
Elke Tuning Stick wordt met zorg en aandacht vervaardigd in onze werkplaats.

De werking van onze producten is meettechnisch aangetoond. Het onderdrukken van hoogfrequente storingen, leidt in het audio spectrum tot een muziekweergave die als prettiger ervaren wordt.

 

Akiko Audio measurements

Specificaties:

– Afmetingen behuizing: 150 mm x 22 mm.
– Twee koperen geleiders.
– De Akiko Audio Tuning Stick RCA mkIII is Hand Made.
– Furutech High End RCA plug.

Tuning Stick RCA mkIII

Toepassing: in een ongebruikte RCA (tulp) in- of uitgang van bijvoorbeeld Uw versterker, speler of streamer. Deze variant lijkt op de Tuning Stick AC, maar toch hebben we de samenstelling aangepast omdat deze Tuning Stick zich in de directe nabijheid van Uw apparatuur bevindt. Het verbeteren van de aarde, direct achter Uw apparatuur, kan voor een behoorlijke geluidsverbetering zorgen. De Tuning Stick RCA is voorzien van een stevige korte aansluitkabel en een metalen Furutech RCA connector, met vergulde contacten. Ook nu meer natuurlijkheid, een opvallend fraaiere stemweergave en dat maakt deze variant tot onze persoonlijke favoriet !

Artikelnummer: AATSRCAMKII Categorieën: ,